Tuesday, May 6, 2014

Bento Paling Ringkas-Carbonara


Assalamualaikum..

Hari ni busy sikit, lepas bos besar pergi kerja LM buat tat nenas sikit dan terus ambil azhad dari sekolah agama pukul 10.30 pagi. Pergi pos laju pos kan tat mak legenda yang dari minggu lepas tak pos tu. balik dah kalut terus masak pasta spiral saja( tu saja yang ada dalam simpanan) dan kuah carbonara . Isi pun cuma daging cincang, crab stick dengan sosej saja.



Ringkas... Tu saja yang sempat. Dia nak bas pukul 12, sibuk dia nak jus epal bagai. Tak cukup tangan ummi menyiapkan.

Rasanya lunch maisarah dan qila menu ni saja lah. Untuk orang yang atkins ni kena fikir jap lagi nak masak apa. Huhuhu


www.tips-fb.com

3 comments:

Myra Jay said...Reply To This Comment

Myra nama je atkin tapi banyak nak cheat je..huhuhuuhuu

carbonara tu walau simple tapi nampak dah sedap ;D

BungaTulip said...Reply To This Comment

kalau ada bento macam ni, selera je rasa nak makan..menarik

JunAina said...Reply To This Comment

Sibuk2 kalut2 tetap curi masa masak untuk anak2 kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...