Wednesday, May 7, 2014

Pening,Ketosis -Meh Makan Nasi Goreng Atkins


Assalamualaikum..

Masih pening lagi hari ni. Biasanya bila dah masuk tengah hari mula pening tu meningkat. Peluh memang la tak henti-henti macam bersauna.

Ye saya faham ketosis sedang berlaku tapi.. Sobss bila air liur pun rasa pekat memang rasa macam morning sickness pun ada. Ahaha.

Kalau orang tanya camne rasa mula2 buat atkins? LM boleh jawab macam morning sickness. Kui kui kui

Okey , kita tinggalkan mabuk kepayang, pening lalat dan mual tu dulu. Nak share kepada atkiners menu nasi goreng kampung tiruan ni. Tiruan?

Haaa ye la.. Atkins kan tak boleh ambik nasi mana pula datang nasinye kan?



LM guna parutan cauliflower@bunga kobis. Campur ayam dan telur sebiji. Goreng la macam buat nasi goreng kampung biasa tu.

Alhamdulillah settle menu lunch arini. Untuk malam makan ayam panggang ke apa ke cukup la kot.

Harini hari ke 8 buat diet atkins.seminggu je lagi nak habiskan induction ni. Kata tina LM boleh jump pergi stage ke dua sebab bukan banyak pun nak turun berat LM ni tapi.. Tengok la camne sebab LM ni banyak gak tipu walau atkins, perla coffee minum gak tiap pagi. Ahaha

www.tips-fb.com

2 comments:

Izzah said...Reply To This Comment

Assalam Miza...moga sihat2 selalu, lama dah tak komen...just masuk n baca jer...oh ya..sedap sungguh tgk miza buat roti...nasi goreng pun sedapp...!

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Teruskan semangat kental ni ya.. LM. Kagumla .. kalau saya agaknya hari ke 3 dah mula curi2 makan karbo dah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...