Saturday, May 10, 2014

Sekolah Ganti

Assalamualaikum..

Alhamdulillah masih bernafas lagi rupanya hingga ke hari ini. Bukan apa, LM rasa tak larat sangat sampai tak larat nak bangun pun pagi tadi.

Bangun jap 5 pagi bila syafiq kejut minta susu. Lepas tu dia bangun lagi pukul 6 cakap nak kencing pulak. Badan rasa bisa-bisa, maybe masuk angin akibat lupa nak pakai stokin sebelum tido kot.

Bila baring terus terlelap sampai lupa maisarah ada sekolah ganti hari ni. Dengar van sekolah datang baru lah sedar.. Nampak sangat maisarah pun tak bangun sedangkan masa pukul 6 pagi tu dah dengar dah jam loceng dia berbunyi.

Azhad pula sekolah sesi petang, memang tak dapat ke mana lah jawab nya hari ni. Padahal stok baja bunga dah habis, plan nak ke nursery.

Perlu ke pergi klinik? Rasa macam panas badan ni tapi.. Kalau gi klinik kena makan ubat pulak nanti. Demam urat kot ni.. Bisa berdenyut- denyut
www.tips-fb.com

4 comments:

Kisah Si Dairy said...Reply To This Comment

kena banyak rehat la macam tu

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Cpt sihat LM

Ayu said...Reply To This Comment

Assalam Lydia,
singgah sini sekejap....jangan force yourself kalau tak larat..
mungkin juga demam urat..sebab penat..apa2 pun take care & rest well ya..:)

Hafizin Jamil said...Reply To This Comment

busy ni suri rumah sepenuh masa. Apa-apa jaga kesihatan dan jaga diri kaklong. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...