Thursday, June 19, 2014

Kalut-Bila Suami Balik Awal

Salam..

Hari ni ayah budak- budak ni ada meeting pukul 6-7 petang. Dia kata nak meeting dari rumah saja.

Sebab dia meeting duk depan laptop (conference)Maka duduk lah dia terperap dalam bilik tu untuk menghibdar bunyi dinasor yang syafiq buat. Hihi

Bila dengar dia nak balik awal, haruslah LM kalut. Biasanya memang masak simple untuk lunch budak ni. So untuk dinner LM akan masak lewat petang. Hari ni kena masak awal sebab .. Sah-sah pukul 5 lebih dia akan sampai kan?

Kalut nak masaknya, nak buat air nya.. Haish lum lagi kisah nk buang sampah bagai tu. rasa pendek pula masa hari ni. Ke.. Sebab pagi tadi membuta kejap? Lalalala..

www.tips-fb.com

1 comments:

Mummydearie said...Reply To This Comment

Hahaha...kalut gak rupanya kalau suami balik cepat ya. Ingatkan rileks je dah biasa main masak-masak untuk keluarga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...