Monday, June 16, 2014

Lewat Hari Pertama

Assalamualaikum..

Lewat? Erk!!

Kantoi.. Hari pertama naik sekolah dahblewat bangun.

Sedang syok mimpi buat cup cake tiba- tiba terdengar bunyi hon" tin tin tin". Terus terduduk.. Ya Allah , maisarah tertinggal bas sekolah!

Ambik! 6.45 pagi baru tersedar. Terpaksalah ayah dia hantar ke sekolah. Naik motor dapatlah 8-10minit perjalanan. Kalau naik kereta, mau- mau 45 minit perjalanan pergi balik.

Ummi off handphone sebab tak mau syafiq main handphone sebelum tidur,memang lah alarm tak berbunnyi. maisarah tak set alarm ke anak? Hehehe... Kelam kabut bila lewat bangun.



www.tips-fb.com

6 comments:

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Haha.. mujur belum pukul 7 ya. Dekat je sskolahnya ya? Tapi kalau jam tu payahla. Macam nak hantar Naim pun, dekat je tapi kalau pagi macam ni, boleh lama sangat jadinya

Kakzakie said...Reply To This Comment

Mimpi buat cup-cake hihi...

Kalau lewat bangun memang kelam-kabut jadinya.

Mama Safiy Arfan said...Reply To This Comment

hehe dh syok sgt lama cuti skolah ahaks...

deno said...Reply To This Comment

Fuh nasib baik belum pukul 7... hihi

Mummydearie said...Reply To This Comment

Samalah nasib kita. Hari pertama sekolah bermula, emaknya lewat bangun. Apalagi macam tak biasa. Acara lompat katil, lompat galah semua pun ada :)

Niesa said...Reply To This Comment

masih mood bercuti kot LM tu yg sedap je tdo..ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...