Tuesday, June 17, 2014

Luncuh@Atkins


Salam...

Harini rasa kepala sakit sangat. Time panas macam ni migrain mula bertandang. Ubat? Mana ntah .. Lupa letak mana:(

Sempat masak kuew tiau sup saja untuk budak- budak ni untuk lunch. Untuk ummi atkins kita masak simple saja lah, memang lah dah namanya malas tahap gaban nak memasak benda yang rumit- rumit ni.



Ni saja juadah lunch LM harini. Ayam tu cuma perap dengan sikit garam, cili flakes dan lada hitam. Sayur tu goreng saja. Alhamdulillah kenyang. Sedap!

Malam ni nak masak apa? Arghh pening nak fikir bab masak apa ni. Rest dulu, harap boleh kurangkan migrain ni. Budak syafiq ni time kita migrain bukan dia nak lelap. Tak mau tido siang dia ni sekarang tau!

Kalau dia tak tido sah - sah ummi tak boleh lelap mata. Ni ha.. Dia duk atas perut ummi buat kuda sambil dia goyang montot kiri kanan. Grrr
www.tips-fb.com

7 comments:

Azlan Strider said...Reply To This Comment

fuhh...ayam tu kalau dapat ratah sodap jugak..hahaha

Regards,
-Strider-

ummi aqilah (LM) said...Reply To This Comment

@Azlan Strider#formhaaa mmg sedap. Atkins kan mmg kerjanya meratah lauk dan sayur

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Macam Nazif tu. Suka sangat duduk kat atas perut saya..

Saya masak lauk macam LM ni, tapi makan dgn nasi. Hihi. Lain kalila mula atkins..tgh kerja ni payah nk makan sikit tapi kerap. Xda masa. Masa ct hari tu semang sikit nk atkins.

Mummydearie said...Reply To This Comment

Hahaha. Nak buat camna dah dia tak faham umminya tak sihat. Bilalah agaknya saya nak start diet atkins ni. Takkan bulan puasa kot. Time tu dugaan lagilah hebat :)

ummi aqilah (LM) said...Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
ummi aqilah (LM) said...Reply To This Comment

@Aisy Nasiha#formberbelit usus rasa bila dia duk atas perut

ummi aqilah (LM) said...Reply To This Comment

@Mummydearie#formjgn mula bln posa.. Bahaya tuh. Byk dugaan kuih muih warna warni. Tp klu dah mula awl ok la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...