Monday, June 16, 2014

Pokok Strawberi


Salam..




Akhirnya pokok strawberi yg LM order dari kak CT dari Johor dah sampai. Sepatutnya dapat awal tapi sebab LM takda kat rumah cuti sekolah haritu LM minta kak CT jangan pos dulu..

Masa posmen hantar tadi debar- debar juga hati ni nak bukak kotak tu. bila tengok merah buah strawberi tu terus bibir mengukir senyum..

Kalau di johor hidup subur harapnya di selangor dia mahu hidup.. Amin

P/s: badan panas sejak tengah hari semalam, kejap- kejap pitam sepanjang hari ni. Harap demam tak melarat. Demam kerana cuaca agaknya kot
www.tips-fb.com

12 comments:

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Canggihnya .. pokok pun boleh dipos ya.. semoga sihat dan subur pokok strawberi LM ni.

deno said...Reply To This Comment

Wh bestnya ada pokok strawberi sendiri.. semoga pokok terus subur ^^

MizzTina said...Reply To This Comment

blh pulak pos² pokok ye.. moga hidup subur, nt blhla tanam byk lg..

FiZ said...Reply To This Comment

wahh..blh pos ye..agaknya berapa kna bayar caj nye..moga cpt sembuh sis

Mummydearie said...Reply To This Comment

Eh, boleh pos pokok siap dengan buah strawberi ya? Ok pulak sampai ke rumah tanpa cacat cela ya. Baru tahu :)

P.S. LM, saya dah add blog ni dalam bloglist saya. Senang nak ingat dan datang bertandang.

Niesa said...Reply To This Comment

wahhh!seronoknya..harap2 buah strawberi tu hidup subur..
get well soon LM..

ummi aqilah (LM) said...Reply To This Comment

Amin. Tq niesa

ummi aqilah (LM) said...Reply To This Comment

Pos laju masuk kotak. Hihi

ummi aqilah (LM) said...Reply To This Comment

Amin.. Tq deno

ummi aqilah (LM) said...Reply To This Comment

Tq tina. Harap menjadi dan dpt ank pokok blh semai byk pasu

ummi aqilah (LM) said...Reply To This Comment

Amin.. Tq fiz. Sama je rm6 kos pos. ringan je pokok ni

ummi aqilah (LM) said...Reply To This Comment

Tu lah.. Mujur x patah riuk pokok ni

Tq MD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...