Wednesday, June 4, 2014

Rindu Sangat

Salam..

Mood cuti sekolah ni macam ada turun naiknya...

Bila duduk tempat lain mula RINDU tilam sendiri.

Bila tak meroti mula RINDU nak meroti. Lamanya tak buat roti dengan kasih sayang.

Lamanya tak buat tart nenas ....

Uik? Ada yang tanya LM tak buat kek ke? Sejak bila LM ambik tempahan buat kek? Glurpp.. Pertanyaan ke.. Atau doa tu? Takpalah.. Moga jadi satu kenyataan suatu hari nanti LM pandai buat kek, boleh ambil tempahan buat kek marbel ke, kek span ke, birthday cake ke.. Kek aiskrim ke.. Kek layer pandan yang best tu ke..weeee macam best je kan?

Memang best pun kalau pandai buat tu semua dan boleh tambah produk untuk berjualan. Nyumsss

P/s: tuan belong masih liburan ya. Apa- apa inbox aja ..

Liburan pun bagus bagi orang yang emosi swing swing layan ketosis ni tau. Ye lah.. Bila atkins semula badan cam terkejut beruk. Ehee.... Atkins la sangat?

www.tips-fb.com

1 comments:

Kira Sakura said...Reply To This Comment

amin amin moga nanti akak dpt menega kek pulak, eh kak kek oren pun blh buat menega ape hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...