Thursday, July 24, 2014

Garlic Bread


Salam
Dah berapa hari teringin nak makan garlic bread makan dengan sup cendawan. Tapi.. Bila keadaan diri macam ni memang tak larat.. Tak mampu nak buat

Semalam gagahkan diri menguli roti. Buat sikit saja..

Sebab dah berbuka di luar maka mereka makan sebelum tidur dan sahur saja roti ni..




Sukanya budak- budak ni makan. Err LM tak makan. Tak tau kenapa tak boleh bau pula bawang putih tu.. Pening jadinya.



Hurmm .. Selalu macam tu. aritu laksa penang pun camtu jugak. Beriya buat tapi tak boleh makan.

Adat la.. Kalau alahan memang berat turun banyak masa awal- awal ni. Nanti.. Hambek! 13- 15 kg naik puas la nak kecikkan badan lepas pantang.

www.tips-fb.com

5 comments:

Hafizin Jamil said...Reply To This Comment

tak apa kak.. boleh kecikkan balik kalau gemuk mendadak nanti. hihi

cik amal said...Reply To This Comment

Nampak macam sedap! :D

amal singgah sini.. moga tuan blog dipnjangkn umur dan dimurahkan rezekii.. aamiiiin

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Lain anak lain pengalamannya kan? Apa pun kena kuatkan semangat ya LM. Moga tak lama alahan ni..

ejulz said...Reply To This Comment

boleh jual ni.. boleh buka kedai.. mesti sedap.. :)


Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" kalau belum join.. tQ

Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

suhailas sudin said...Reply To This Comment

Sedapnyadear...tertiba teringin pulak.....selamat bersahur!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...