Friday, July 11, 2014

Sakit Sangat

Salam...

Aik dah pukul empat petang? Tersedar dari lena.. Pukul empat dah rupanya.


Pinggang ni terasa sakit sangat. Perut sebelah kiri rasa sakit mencengkam. Tak larat sangat nak bangun masak. Sebenarnya plan nak masak lemak sayur kobis dan masak ikan sweet sour saja. Tapi.. Mampu kah?

www.tips-fb.com

5 comments:

Mummydearie said...Reply To This Comment

Moga dipermudahkan urusan untuk keluarga hari ni. Kena rehat banyak ni LM lepas berbuka puasa nanti. Kesian pulak MD mendengarnya.

najihah sahami said...Reply To This Comment

salam kak..lama tak menjenguk rumah pink ni..

teruk sangat ke sakitnya kak? huhu..berbuka kat luar je la hari ni kak. jangan paksa diri sangat k. jaga diri sis.

uncle gedek said...Reply To This Comment

makan luar le... hehe

ejulz said...Reply To This Comment

smoga cepat sembuh..

ejulz said...Reply To This Comment

Jemput join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" jika belum join.. ^_^ tQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...