Tuesday, August 19, 2014

Bunga Pilihan- Bunga Raya Giant

Salam...

Saja nak share bunga pilihan hati. Err kenapa LM suka bunga raya giant? Sebab bunga raya yang kecik tu ada yang juntai tengah dia tu.. Yang tu kalau kena baju ke apa memang lekat warna kuning.. Yang giant ni takda la panjang sangat dan lebih berbaloi kalau tengok dia berbunga. Besar gedabak!





Lebih besar dari tapak tangan dan juntaian yang tengah tu takla panjang sangat. Sebenarnya dah pernah kena.. Masa nak gi kenduri kawen park kereta dekat rumah orang. Lepas tu pokok bunga raya dia sarat berbunga. Bila lalu dekat pokok tu lekat segala warna oren kuning dari juntaian bunga raya tu( masa tu pakai abaya.. Kan hitam). Sejak tu anti betul dengan bunga raya kecik tu.. Hihi





Yang ni belum kembang habis.. Gabungan kuning dan jingga..

Bunga raya giant ni kalau elok jaga tak berhenti berbunga. Suka sangat tengok.
www.tips-fb.com

5 comments:

Kakzakie said...Reply To This Comment

Oh... kita bagaikan punya citarasa samalah. Kakak pun buat koleksi bunga raya tau..

sud@is said...Reply To This Comment

Alamak lece la macam ni kan LM, dah nak p kenuri, ...debunganya memang melekat....

deno said...Reply To This Comment

deno pulak suke bunga orkid^^

Kira Sakura said...Reply To This Comment

kat rumah mama dulu byk la bunga raya kecik tu. yg giant tak pernah jmpe lagi ihihihihi

Mummydearie said...Reply To This Comment

Alah, LM... saya satu bunga pun tak suka. Entahlah tak tahu kenapa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...