Friday, August 22, 2014

Cili Api, Terung Pipit Dan Kacang Botol


Salam...



Alang- alang keluar buang sampah tadi terus petik sayur . Nak masak apa pun tak tau. Petik dulu nanti fikir kemudian.

Nafsu makan memang takda. Bila takda keinginan memang lah tak datang idea nak masak apa:(

Pening.. Masih mual dan rasa macam berombak je. Sesak nafas.. Susah nk bernafas dengan baik.
www.tips-fb.com

4 comments:

Kakzakie said...Reply To This Comment

Jgn makan pedas sangat dik. Tapi utk buat ulam kacang botor dan terung pipit memang sedap - kalau org sihat macam kakak ni lah.

Tihara said...Reply To This Comment

terung pipit tu kalau rebus buat ulam sedap, take care yea

ieda immi said...Reply To This Comment

fuh !
ulam kampung .. sedap nie terung pipit tu ;)

sud@is said...Reply To This Comment

Selain ulam, buat kerabu kacang botol pun sedap masuk ikan bakar ngan kerisik ermm, pernah tanam kcg botol tp xbebuah menggila daun jaa, last cantas buang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...