Tuesday, August 26, 2014

Kelas Donat PJJ?

Salam...

Selasa yang lemau. Mood memang takda sejak semalam. Tapi apakan daya memang perlu buat macam-macam sebenarnya.

Sambil berbual dengan bonda di telefon sambil tu merebus ayam untuk dibuat nasi mandy. Menu ringkas saja... Malas nak buat yang rumit hari ni.

Lepas bakar ayam tu terus bergegas ambil qila sekolah. Lepas tu perlu pergi transfer duit untuk modul pjj kelas donat yang LM join. Err sebab mengandung dan faktor jarak memang tak dapat nak join kelas kak jannah di sik, kedah. Maka jalan terbaik adalah join pjj kelas donat kak jannah tu.

Tak kisah la.. Janji dapat ilmu. Sambil tu rebut peluang sekali sambar mixer the baker yang kak jannah jual tu. Harga berbaloi- baloi.. Kebetulan ada dua bijik lebih sambar la dulu sebab malas nak tunggu bulan 9 punya . Cepat dapat mixer baru cepat lagi cepat rasa bahagia tu datang.. Ehehe

Padahal dah dua bijik mixer kat rumah ni.. Kenapa beli? Sebab yang ni lagi hebat dan canggih. Takpelah.. Bermodal untuk masa depan. Moga beroleh manfaat... Moga banyak tempahan roti dan kek lepas ni , mana tau kan..

5 jenis donat dalam modul pjj tu nanti. Tak sabar nak belajar sampai pandai.. Moga beroleh 1001 kebaikan dari ilmu yang dikejar ni. Modal yuran pjj, modal beli mixer mahal. Sobss.. Hari ni kita modal esok lusa hingga keakhirnya kita beroleh manfaat, insyaAllah..

www.tips-fb.com

4 comments:

Rai Ourkizuna said...Reply To This Comment

waa... donat pun ada kelas pjj~!

asyifa mustaffa said...Reply To This Comment

Ada ye class pjj? Ke utk org2 yg rapat saje ke camne? Open tak utk org lain?? Eh bnyk tnya pula kan....hehe...

uncle gedek said...Reply To This Comment

ini donat educated ni!

Mummydearie said...Reply To This Comment

First time dengar kelas buat donat PJJ. Saya ni walaupun PJJ pun malas gak. Hahaha.

Eh, LM tadi tinjau-tinjau Lazada ada machine buat donut rupanya. Terexcited jap. Maklumlah benda-benda cam ni memang sesuai untuk orang yang malas. Kalau lagi malas, kita beli je donut kat kedai. Pantas je gitu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...