Thursday, August 7, 2014

Perah Lemon Dalam Air Kosong

Salam...

Kelmarin LM up entri pasal cirit birit tu, tup- tup dalam ramai- ramai yang komen adalah seorang kenalan alam maya yang baru drop komen juga..

Haaa dapat kawan baru, doktor afifah..

Sebab LM ni agak payah nak minum air kosong, maka doc afifah sarankan LM perah lemon dalam air kosong tu. hurmm good idea. Dulu perah lemon zaman nak kuruskan badan je, hehehe.

Malam ni boleh gi carik lemon. Memang lemon dan limau kasturi dah takda stok pun kat rumah ni.

LM minat pink panther ea. :D

"Thank you sudi jenguk my blog! And sure of course, u can ask me anything u want. I'll try to use my knowledge and answer you.

LM da try perah sikit lemon dalam air? some of my pregnant friends letak asam boi dalam mulut before they drink plain water. Hehe. Be creative, your body needs it :D"

Terima kasih sekali lagi buat doc afifah. Err menjawab pasal soalan pink phanter tu ye.. Minat sangat pink phanter sejak kecik. Suka pink juga:)

P/s: Bagi yang payah nak minum air kosong tu boleh cuba tips ni juga. LM stok guna lemon pun sejak mei lepas sebab buat diet atkins. DA kan tak boleh ambik lemon. Sebelum tu memang ambik lemon tiap hari.


www.tips-fb.com

2 comments:

Afifah Azmi said...Reply To This Comment

Thank you for this LM :D

Mummydearie said...Reply To This Comment

Oh, ya ke? Ingatkan perah lemon dalam plain water tu untuk diet saja!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...