Monday, August 25, 2014

Sesak Nafas

Salam..

Sejak akhir- akhir ni selau sangat tak selesa time nak tido. Sesak nafas sampai rasa nak tido pun payah. Betul juga.. Ada yang kata maybe sebab perut LM dah makin membesar.

Besar ke? Ye .. Walau tak besar mana tapi memang walau tak baring pun akan rasa mengah.

Nak kata kurang air dah banyak sangat dah minum air. Ops, satu lagi... Selalu sangat dah masuk toilet. Entah berapa kali nak buang air kecik pun tak tau. Baru 12 minggu kot.. Tak kan lah sejam sekali nak lawat tandas.

Paling tak best kena bangun pukul 3-4 pagi nak ke tandas.. Sobsss . Macam dah sarat sangat je kan?

Duduk lama rasa pening, berdiri lama rasa nak pitam. Bestnya kalau dapat baring je relaks kan badan. Ehehe

www.tips-fb.com

3 comments:

Suria Lekatlekitgurl said...Reply To This Comment

Alahai kesian kak LM.. Insya Allah nanti dah lepas trimester pertama maybe ok dah kot :D

Rai Ourkizuna said...Reply To This Comment

take care... cabaran sungguh kan..

Mummydearie said...Reply To This Comment

Mencabarkan. Apalagi kalau setiap sejam rasa nak berlari ke toilet. Memang tersangatlah penat. Biasanya dah cukup bulan yang cepat mengah, nak bangun pun longlai. Ini baru lagi dah mengah, LM. Kena banyak berehat kalau gitu. Jangan buat banyak kerja kalau tak larat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...