Saturday, August 16, 2014

Tosei

Salam..

Bangun pagi..
Gosok gigi..
Senyum senyum..
Mamak kata mari..

Ayooo pagi-pagi lagi dah teringin nak makan tosei. Ehem, kat restoran sabiha eh betul ke nama restoran ni, ntah.. Tapi tosei dia sedap.

Maka..

Alang- alang perut kata mau, lidah kata yes madam.. Terus bagi tau big boss cakap baby nak makan tosei.

Nipis, garing, tak masin dan tak masam.. Yes! Itulah tosei yang LM sangat suka. Takmo gi restoran lain dah. Aritu dah gi sekali memang sedap so tadi gi terjah lagi.

Ehem.. Bos besar ambikkan kari kambing pulak. Meaww .. Saya suka ! Saya suka!

Sambil makan suap syafiq. Dah separuh order lagi satu. Haha tamak sungguh.share dengan azhad . Tapi depan ummi ada dua dulang(err dulang eh panggil tray mamak tu?) . Syafiq kenyang, ummi hepi dan ad pun makan byk gak.. 11/2 keping jugak tu...

Alhamdulillah.. Dari malam perut pedih tahan lapar. Nak makan takda selera. Sobss
www.tips-fb.com

5 comments:

cik kiera said...Reply To This Comment

Tosai pon sodapp boh.. hihihi

sud@is said...Reply To This Comment

Belum pernah mencuba...sedap ke?

Mummydearie said...Reply To This Comment

Okey, kalau perut boleh terima tosei, bolehlah berulang makan, LM :)

deno said...Reply To This Comment

Akak jaga diri ya...

Kira Sakura said...Reply To This Comment

takpe kak. janji akak dah jumpa makanan yang baby boleh terima. alhamdulilah :)

tapi salute dgn akak. xblh makan smpi skang tapi still gagahkan diri buat kerja. sebab ingat tu tanggungjawab kita.

ada orang tu. makan dah boleh skang ni tapi layankan badan yg xlarat. cm mana nk larat dah kalau bgun tido pukul 12, mandi pun dah tengahari. mcm mana badan xlemau. bila dh lemau smbung tido blk. takde la ruang tuk badan tu segar blk.

sory terluah kan perasaan pulak nguuuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...