Tuesday, September 30, 2014

Eh Makin Tak Sihat?

Salam...

Dugaan...

Makin besar perut bukannya makin sihat. Tapi makin merosot tahap kesihatan ni. Pening dan lesu kemain lagi

Seharian tak masak tak buat apa.. Petang buat roti sket dan pizza untuk dinner tup2 konon rasa stress ikut la en.Z ambik anak tuisyen konon nak tengok dunia luar. Mak aii dlm kereta pun boleh pitam. Duduk je pun..

Sungguh.. Rasa nak baring sepanjang masa. Tak larat dah ni:(

Esok...
Sepatutnya kena puasa dari malam ni untuk ambik darah dan minum air glukos tapi.. Mampukah?

Esok.. Sepatutnya scan untuk intai jantina baby.. Mampu kah?

Esok..
Kena ambik adik ad balik sek sebab ustaz takda tapi mampu kah berkejar dari klinik ke sekolah, hantar balik dan gi klinik lagi lepas tu? Huhuhu

Allah beri kita ujian bukan minta kita mengeluh tapi dia nak uji tahap mana kesabaran kita

Allah mau kita sentiasa syukuri nikmat sihat yang dulu2 kita rasai..

Allahu Akbar.. Memang sangat tak larat. Maybe sebab stress pikir tak rasa gerak baby sejak 3-4 hari ni ke?
www.tips-fb.com

5 comments:

Miss Sasu said...Reply To This Comment

salam perkenalan..

jemput ke blog saya. kisah saya dan tips nakkurus

Hanis Azla said...Reply To This Comment

As-salam LM..

Hebatnya dia.. dalam tak larat masih boleh buat roti dan pizza.. kalau akak dah awal2 surrender.. tp tugas sebagai ibu dah jd tanggungjawab kita kan.. tak larat mcm mana sekali pun terpaksa gagahkan juga.. akak doakan segalanya akan baik2 saja buat LM.. take care ya!

sud@is said...Reply To This Comment

Moga diberi kekuatan sihat dan kuat pada LM....

Sunah Sakura said...Reply To This Comment

insya'Allah akak kuat! doakan yang terbaik untuk akak...ameen ameen..jaga kesihatan akak dan baby sekali ya...

Mummydearie said...Reply To This Comment

Dah terbukti LM mampu selama ni. So, jangan fikir-fikir sangat. Insya Allah, segalanya dipermudahkan sepanjang kehamilan kali ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...