Tuesday, September 30, 2014

Nasi Kerabu Tanpa Budu


Salam...

Sejak hamil ni memang LM selera sangat kalau dapat nasi kerabu. Pagi tadi enZ beli nasi kerabu... Tapi😔

Ada budu la pulak. Banyak juga budu tu. Separuh dari nasi tu kena budu:(

Makan lah berkongsi dengan adik ad. Yang ada budu tu bagi dia. LM dapat lah makan beberapa suap je. Sobsss



Sedap nasi kerabu kedai ni, tapi jarang sangat dapat jumpa solok lada. Kalau ada... Sedapnye
www.tips-fb.com

9 comments:

nohas said...Reply To This Comment

Assalam, suka nasi kerabu, makan dgn ikan celup tepung ni..

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Kalau saya lagi ada budu lagi sedap.. hihi. Tapi ikut mood juga. Ada masa ditambah lagi kicap manis dlm nasi kerabu ni

Tina Othman said...Reply To This Comment

tak lalu ada budu ye za, kesiannya lahai, sebab tak penah time mengandung tak lalu mkn jadi rasa mcm kesian sangat, lapar tapi tak lalu ye

tapi nasi kerabu takde budu mcm tak complete je

zana fahmi said...Reply To This Comment

Kakpb tak makan budu, hubby Kelate sah2 suka.Anak bujang pun kalau dok kg hari2 nak nasi kerabu.

Ummi cubalah suka, org Kata budu bagus, menyihatkan.

al- lavendari said...Reply To This Comment

kasihan.

lain kali pesanlah tak mahu budu.

Cik Puan iLa said...Reply To This Comment

Saya takleh takde budu..rasa kurang n.kerabu tu..tp klu takde solok lada takpe pulak..terbalik la kite..hehehe

Sunah Sakura said...Reply To This Comment

dulu saya tak suka nasi kerabu..tak lalu tengok kaler biru dia...tapi satu hari tu, kawan saya orang kelantan, bawak nasi kerabu yang ummi dia masak ke program..tu je menu yang ada...so kene makan juga....ya Allah...sedap gila!

Mek Onie said...Reply To This Comment

kalau budu banyok g sedak! auwwwwwww..solok lado kegemareyyyyyy mek!hihi

ctpayong said...Reply To This Comment

nasi biru ni favourite akak. lagi banyak urap dia lagi sedap. pernah satu petang bulan ramadhan...akak beli nasi biru ni, minta urap lebih penjual tu tak kasik. last2 tak jadi berbuka nasi biru petang tu...😩

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...