Sunday, September 21, 2014

Tempahan Roti Di Pagi Hari

Salam...

Rezeki memang kita tak jangka kan?

Kebetulan pelanggan LM yang order roti semalam amat suka dengan roti yang diorder maka hari ni dia order lagi.

Wahh sudah jatuh hati dengan roti homemade kot?

Takpalah.. Selagi tempahan tu tak terlalu banyak LM mampu buat lagi. Ye la.. Keadaan diri yang macam ni memang tak mampu nak berdiri lama membentuk roti. Bila duduk perut senak la pulak. Baby sakit kot bila duduk lama-lama

Hari ni tempahan roti kacang merah dan cheese gula macam semalam juga, alhamdulillah...
www.tips-fb.com

5 comments:

safurara said...Reply To This Comment

alahaiii~ hati hati kak.baby nk manja2 lah tu.hehehe

NzA said...Reply To This Comment

singgah...
Alhamdulillah rezeki tu.

anamizu said...Reply To This Comment

tabik spring ana tgk Ummi. bdn x berapa sihat + ada baby pon Ummi stil boleh terima tempahan homeade roti.. sayanggg Ummi ! :)

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Wah.. rezeki makin bertambah nampaknya. Semoga sihat sokmo la LM, mudah nak ambil lebih banyak tempahan lepas ni..

Mummydearie said...Reply To This Comment

Rezeki anak tu, LM. Selagi terdaya buatlah. Bila response bagus, kita pun terujakan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...