Monday, September 22, 2014

UPSR: Ulang Exam Matematik Dan Bahasa Tamil

Salam...

Dah keluar dah tarikh exam untuk kertas matematik dan bahasa tamil yang dikatakan bocor di
http://www.hmetro.com.my/articles/UlangsemulaMatematik_BahasaTamil//Article

Ramai yang merungut, ramai yang urut dada bila anak- anak terpaksa hadapi exam melepasi waktu yang ditetapkan tap.. Nak buat macam mana. Bend dah jadi..

Bagi anak- anak UPSR, moga semangat tak luntur. Teruskan usaha sebaik mungkin untuk mencapai kejayaan dalam exam akan datang ni ye.

Tadi terbaca status yus yang anaknya perlu hadapi exam tu pada tarikh yang sepatutnya pergi rombongan ke sunway lagoon... Sian anak2:(
www.tips-fb.com

1 comments:

Mummydearie said...Reply To This Comment

Kesian kat budak-budak ni. Asyik kena repeat paper je. Kalaulah saya jadi mereka, memang dah luntur dah semangat. Maklumlah kita belajar setahun, masa exam tu memang all out tetiba kertas soalan bocor. Mahulah tak tension dalam hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...