Monday, October 27, 2014

Kue Tiaw Dan Minggu Exam





Salam...

Minggu stress, minggu exam belum berakhir. Ditambah pula hari ni sakit pinggang melampau dan perut rasa senak, sakit dan tak selesa memang lah tak larat nak masak.

Dah pegang ayam terus simpan semula tak larat nak masak:(

Goreng kue tiaw je untuk anak2 ni lunch. Lepas ni kena mengadap si kenit yang nak exam esok, nak mengadap kain dua bakul yang tak bersidai lagi.. Nak kena angkat kot ada kain yang dah kering diampaian tu.. Sobsss

Rasa nak tergolek je. Boleh??

P/s: kedudukan baby macam tersangkut/terselit kat sebelah kanan. Sangat tak selesa. Err macam ada kaki atau tangan dia tersangkut celah peha ummi. Sakit.. Sobsss
www.tips-fb.com

4 comments:

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kalau aktif sangat itulah jadinya baby kat dalam tu pun aktif sama. Itu yg rasa macam sangkut sebenarnya tak adalah dik... aduhai sabarlah tinggal tak lama lagi..

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Ada pegi jumpa doktor tak? Sian LM tu.. baby pun kot nati dia tak selesa juga.

Cik Puan iLa said...Reply To This Comment

Mak baby rajin sgt buat kerja kot.tu yg baby pun ikut sama aktif.. ;)

Kira Sakura said...Reply To This Comment

mungkin sebab akak penat sgt. kan baru blk dari bercuti kan.

dokte kata kalau sakit gitu banyakkan rehat untuk dapat balik energy kita yg dah kurang tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...