Sunday, October 12, 2014

Roti Canai Berapa Keping?

Salam Ahad...

Hari malas sedunia. Ekeke

Memang tak pernah tak malas pun. Dengan badan dah makin memberat, buat kerja sikit peluh melimpah. Bila lewat sket mandi mulalah badan gatal dan ruam sana sini, sobsss

Kaki dah mula membengkak kalau berdiri lama sikit sejak semalam. Mak aii berdenyut macam apa. Bukan dah cukup bulan pun, boleh pulak dia buat bengkak? Grrr sabar je la.

Seperti biasa tekak ni memang nak roti canai je sekarang ni. Semalam pun order dua keping roti canai, hari ni pun sama. Err biasanya makan sekeping je share ngan dak kenit tu tapi sejak pewut dah besar ni baby kata tak cukup so, ummi order dua. Kalau dak kenit tu makan tak banyak pitam la ummi nak menghabiskan dua keping tu:(

Sebab biasanya makan sekeping maka bila order dua keping encik Z akan tanya berapa keping roti canai? Ekeke.. Takut silap kira la tu masa nk bayar.

Takpa2... Lepas bersalin ni order satu je, bila diet nanti order telo atau ayam je la kan.. Ehehe...

P/s: kalau kedai melayu sah2 kata kedai tu pakai pelaris sebab asik nk makan situ je. Tapi... Takkan mamak pakai pelaris kot!
www.tips-fb.com

5 comments:

Ct NoArizah Aris said...Reply To This Comment

Roti canai sedap mkn panas2 lg best kalau kuahnya kari.

Cik Puan iLa said...Reply To This Comment

Sy pun tengah gila roti canai sekarang ni..bukan setakat roti canai,dengan cappati2 sekali mengidam.haihh.terliur!!

Hidayah Ak said...Reply To This Comment

hehe sy dulu pun pagi2 mmg carik roti canai. sebab yg tu je lalu nak makan...

Tina Othman said...Reply To This Comment

Lalu makan dah ye miza alhamdulilah

sud@is said...Reply To This Comment

Maamak pun pakai pelaris juga LM, ntah sakan lagi kot sbb tak putus2 pelanggan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...