Wednesday, November 19, 2014

New York Skin Care ?

Salam...

Eh eh..suka pula check email dalam2 bulan kelahiran LM ni. Nak tau kenapa? ye la....tengok email aritu ada boucer rawatan rambut di Yun Nam Hair Care secara percuma sempena birthday LM, tup-tup lepas tu ada pula email dari new york pula...

Waaaaa...kemain lagi mereka berlumba2 mempromosi kan pakej rawatan mereka kan? tapi LM tak tebus pun pakej rawatan tu. saja intai2 jeling2 je . Kalau dah buat sekali mesti dan buat lagi lepas tu. Betul tak? 

Hurm...mungkin juga mereka memburu blogger untuk mempromosikan perniagaan mereka? tapi, takat blogger suam kuku cam LM ni takda maknanya mereka nak buru.ye tak?

Eh eh..tapi kan..ada email dari wedding planner lagi tu. ekeke...salah orang la mereka email. Kalau nak buru LM pun tengok2 la usia, dah 33 tahun dah pun..lalala


www.tips-fb.com

4 comments:

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

cuba aja give a try buat review produk...mana tau lepas tu boleh jadi blogger meletoppp....hahaha

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kenapa tak nak cuba dulu dik. Mana tahu sebab follower pun dah 3 ribuan tu...

e d r i n a . 피나 said...Reply To This Comment

try laa sis. ne tau boom boomm nanti. hehehe. skg pon dah boom boom ^^

Mummydearie said...Reply To This Comment

Hahaha...takpalah tu anggap sajalah masih anak dara. Kotnya nanti untuk ulangtahun ke 25 perkahwinan you need a wedding planner for another wedding celebration. Manalah taukan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...