Thursday, November 27, 2014

Teruja Pada Kasut Dan Baju Baby Girl

Assalamualaikum..

LM senyum meleret baca komen sahabat kita Diana bila dia kata nak baby girl. Eh eh..tau tak? Walau tiap kali hamil LM selalu berharap baby saya boy tapi bila bab shopping LM pasti menebeng dekat kawasan baju baby girl.

Bila jalan je tengok kasut newborn baby girl yang comel- comel beropol- ropol tu terus rasa nak beli.

Masa hamilkan azhad sempat juga LM beli sarung tangan baby dan topi berbunga- bunga walau tau dah baby yang nak keluar tu baby boy. Pelik je kan? Hehehe

Kenalah tunggu aqilah lahir baru boleh guna semua benda warna pink tu. Ada orang jenis tak kisah kan.. Tapi memang LM tak akan ye.. BIG NO .. Kalau baby boy tu nak dipakai kan warna pink. Walau pun takda bunga tetap tak rela. Memang rasa semacam. Hehehe

Apa pun.. Lelaki ke perempuan ke keduanya kita sayang. Cuma ibu- ibu ni bab suka nak baby perempuan tu sebab teruja baju lawa- lawa.. Ropol sana sini tu je la. kan? Kan?

www.tips-fb.com

5 comments:

QasehnyaRania said...Reply To This Comment

a’aaa.betul tu..
baju baby boy sepesen je nengok..

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Ala..ingatkan LM nk bagitahu jantina baby tadi.. tak terjawab juga persoalan saya. Kena tunggu tahun depan la ni baru tahu..

Yusmawati Paiman said...Reply To This Comment

hehe, betul2 LM, rasa teruja time nak shopping baju mereka kan...

deno said...Reply To This Comment

Alalal comel... Sebut je pun dah terbayang sis :)

- DayangDeno -

Diana Rashid said...Reply To This Comment

kan??baju baby girl ni biasa la kan??memang menggoda mata je..saya yang tak beranak kecik ni pun kalau jalan2 nampak kedai baju baby masuk dok belek2 baju baby girl macam ada orang yang nak pakai..padahal masuk belek je..ekekek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...