Friday, November 14, 2014

The IBEX International Baby Expo

Salam..

Petang ni baru sempat semak email, konon busy kan.. Haha, padahal email memang tak buka lama pun sebab tenet slow macam siput sedut... Sobss

Eh eh dapat email bagi tau expo international baby expo ni akan berlangsung di KLCC bermula hari ni (jumaat-sabtu 10.30 am-9.00pm) dan (Ahad 10.30 am-8pm)

Wahhh macam tau2 je LM sedang hamil dan belum sopink sesangat. Ye la.. Baru beli dua pasang baju je tau!

Hati bersorak girang.. Harap2 dapat pergi. Err mahu ke encik Z gi ek? Nak harung punya ramai manusia ni yang LM lemah ni. Biasanya lelaki yang tak suka bersesak tapi berbeza pula sebab LM yang tak suka riuh rendah dan bersesak-sesak ni.

Kena listkan apa yang nak diborong baru senang terjah kan?

Bagi yang berhajat nak shopping mari lah kita memeriahkan expo ni..

Selamat bershopping:)
www.tips-fb.com

2 comments:

Kira Sakura said...Reply To This Comment

ummi uwais is tak boleh pegi expo barangan baby. karang duduk situ mau sampai beg duit menipis. hihihihihi

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Ha..dah pergi ke? Banyak ke hasil tangkapan hari tu? Sejak anak2 dh besar ni saya tak teruja dh dwngar pasa expo barang baby ni. Kalau dulu mmg pantang dengar.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...