Saturday, December 27, 2014

Air Ketuban- Basah Lagi

Salam...

Masih basah.. Hurmm kebocoran ketuban ni agak2 berlarutan sampai bersalin la kot. Takpelah asal tak banyak dan air ketuban masih cukup untuk baby kita buat2 cool je la.. ( selagi doktor kata okey kita angguk je la kan..)

Kontraksi.. Sesekali dia menyapa.. Ops ummi takut gak. Tapi tak kerap mana pun.. Sobsss

Baru nak masuk 32 minggu. Baby pun baru 1.6kg. Relaks dulu baby, jangan la keluar dulu.. Hehehe..

Basah memang basah, kalau selalu pakai pantiliner dari malam tadi dah pakai pad dah sebab dah tak larat asik nak kena kerap tukar.

Apa pun.. Hati tetap merintih merayu Allah berikan yang terbaik buat ummi dan baby. Biarlah besar sikit baru lahir.. Biarlah berat sikit baru keluar menjenguk bumi Allah ni. Apa pun ketentuan Illahi ummi terima seadanya..

P/s: terima kasih atas doa kalian.. Ampun maaf tak dapat menjenguk ke laman anda . Line tenet memang macam siput.

Bak kata diana, mak dia kata okey kalau sikit, saya pun cuba anggap okey dan takda apa2. Kalau kita panik lagi lain jadinya kan..

www.tips-fb.com

1 comments:

Cik Puan iLa said...Reply To This Comment

Semoga baby dan ibunya sihat2 saja..jgn aktif2 sgt ye kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...