Wednesday, December 24, 2014

Kebocoran Air Ketuban- Scan Selalu

Assalamualaikum..

Bocor ketuban dan baby lahir pra matang.. Hurmm memang biasa alami dua perkara ni dari anak ke dua sampai lah anak ke- empat.

Kata doktor bila dah ada sejarah pasti ia ada kebarangkalian berulang dan terus berulang. Sejak akhir- akhir ni memang ada rasa basah , lendir? Tak.. Memang air. Sebab basah dan berat pantiliner tu tau.. Memang kena tukar selalu:(

Dah scan semalam air ketuban masih cukup. Kena scan selalu pantai jumlah air ketuban.. Dua minggu lagi baru buat temu janji dengan doktor di spital.. InsyaAllah nak bersalin kat KPMC Puchong rancangnya..

Apa pun doakan LM selamat ye.. Takmo lah bersalin baby pramatang kalau boleh.. Huhu. Nak balik kampung dulu minta restu ayah bonda sebelum bersalin..

Tq atas doa dan nasihat kalian selama ni, maassalama..

www.tips-fb.com

8 comments:

Rai OurKizuna said...Reply To This Comment

saya anak first dulu bocor gak.. tapi alhamdulillah no 2 dan seterusnya ok.. saya pun tatau punca kenapa.. semoga semuanya selamat ye LM

Ezy Loy said...Reply To This Comment

semoga semuanya selamat..
insyaAllah..

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Semoga Allah SWT mempermudahkan segalanya...

Aamiin...

emieysandra said...Reply To This Comment

moge semuanya okey yer sis.amiin.
kalau sis sihat, nti update la ttg mslh ni..tringin jgk nk tau sb sblum ni pun ade kwn emy yg alami hal yg sama ;)

Kakzakie said...Reply To This Comment

Oh... kalau dah macam tu kena get readylah dari sekarang. Moga semuanya berjalan dgn baik dan selamat.

Ummu Athiyah Ismail said...Reply To This Comment

Semoga selamat semuanya..Ameen..

Entry terbaru: http://momsbeautyshoppe.blogspot.com/2014/12/apa-kaitan-vitamin-c-dan-jerawat.html

Diana Rashid said...Reply To This Comment

LM pi scan ke semalam..saya pun biasa jugak la masa dah dekat2 tu ada rasa macam air keluar...tapi mak kata tu benda biasa.risau jugakk masa tu tapi tak la banyak..dah mak kata ok,kita pun ok je la..heheh

Mila Hilas said...Reply To This Comment

semoga semuanya lancar ye kak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...