Friday, January 2, 2015

Alhamdulillah Berjalan Lancar


Assalamualaikum..

Ehem... Senyum lebar kejap😄

Syukur majlis kenduri doa selamat yang kami buat di surau berjalan lancar. Apa kes dengan kisah tiga loyang carrot cheese cake? Ahaaa... Syukur siap semuanya..




Ni untuk warga villa no8, versi tepek hamtam kromo sementara si putri aqilah menanti dengan tak sabar nak ngap kek ummi.

Nom nom nom.. Mkn sejuk2 memang sedap. ( ops buat penggemar keju je la)

Syukur, ramai jemaah yang datang. Makanan pun cukup- cukup tak la membazir. Dapat bungkuskan untuk tiga orang je..( encik z la yang bungkus) ehehe..

Roti sarang lebah, kek, agar2 dan buah lai tabur kulit limau licin.. Syukur...

Hari ni busy mengintai2 mana letaknya KPMC Puchong sebab memang tak tau jalan esok nak ke sana sendirian. Busy mencari tudung qila dan kakak.

Balik2 perut lapar memikir pula isi apa ek? Donut? Roti? Err apa yg cepat?

www.tips-fb.com

4 comments:

Mar Mansor said...Reply To This Comment

percaya tak saya tak pernah makan kek lobak

emieysandra said...Reply To This Comment

tgk gambar ni..terliurnyeee..lama xmkan kek.haha.dok limbang, diorg suke sgt buat cheesecake..emy xsuke kju pn dh suke keju skg.hee :D

Mila Hilas said...Reply To This Comment

sdpnye kak kek lobak tu

Mummydearie said...Reply To This Comment

First time saya makan carrot cake ni siap rasa was-was teramat gitu. Hahaha... bukan apa, saya ni kan bukan makan sayur termasuklah karot. Sekali terkena, waduh sedap betullah! Nyesal tak makan sejak muda belia dulu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...