Thursday, January 1, 2015

Happy New Year

Assalamualaikum...

Selamat tahun baru buat semua, happy new year buat insan2 yang tersayang. moga tahun baru memberi 1001 kegembiraan dan kebahagiaan buat kita semua.. amin.

Selamat datang 2015, menanti kelahiran si dia amat mendebarkan. Adakah mudah seperti biasa atau... Perlu menahan sakit berjam2 seperti kebanyakan insan lain. Terdetik di hati, walau kadang kala contaraction datang dan pergi tapi perjalanan sakit kuat melahirkan anak2 yang empat dulu tu dalam dua jam je . Adakah kali ni sama juga? Huhu..

Positif!!!

LM nak positif dan sentiasa positif di tahun baru ni. Susah ke senang ke semua nya mampu LM hadapi... Yakin boleh. Insya Allah..

Nak share kata2 sweet ucapan tahun baru yang dikirim seseorang untuk insan kesayangan hati beliau. Wahh biasa kita nampak ayat wanita berbunga manis madu kan? Terbaek!!


"Happy new year to my beautiful lady. :) May this year bring a lot of joys, happiness, dan juga Rahmat. I'm always, and always will pray the best for you. I'm sorry for every wrong doing I've done. Miss ;) "

Ameen.. Kita aminkan sama2. Manis bergula ayat dia.. Aummm. 😊

"Selamat tahun baru dan selamat menyambut ulang tahun perkenalan yang ke 11 tahun.. Hahahaha"

Ayat dari seorang suami buat isterinya .. Sweet juga.. Kan??😀 Ye lah 11 tahun tu la , padahal anak mereka baru umur 1 tahun lebih. Pengantin baru la jugak.. Hehe

Kemain lagi ucapan2 mereka buat insan tersayang.. Selamat bertunang buat adik ipah yang beru bertunang, selamat buat kalian yang sentiasa membaca laman pink phanter ni.

Moga mangsa banjir tabah hadapi ujian ini,amin..

Selamat bersekolah ( first day) adik syafiq pada hari ini... Masuk pukul dua petang ni. Doakan majlis kenduri doa selamat ( buat kat surau je) untuk LM malam ni berjalan lancar ye..

P/s: maaf andai tutur bicara bait kata mengguris hati kalian

P/s: maaf copy ayat ucapan happy new year tu kot2 jadi viral pasni mengguris hati la pulak.. Sobsss(copy paste ni bahaya kan..)






www.tips-fb.com

2 comments:

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kakak pun tak nak ketinggalan nak ucap salam menyambut tahun 2015. Moga lebih bermakna apa lagi dgn adanya ahli baru dlm keluarga, pasti tambah ceria.

Mummydearie said...Reply To This Comment

LM, saya dah lama tak mai sini makanya mohon maaflah kerana pada hari ni, 19hb Jan, baru nak ucap Selamat Tahun Baru 2015 buat LM sekeluarga. Semoga tahun ini akan lebih indah dan berkat. Moga kehadiran ahli keluarga terbaru akan membawa lebih sinar kebahagiaan dalam kehidupan LM sekeluarga ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...