Wednesday, January 14, 2015

Penat Sungguh

Assalamualaikum...

Penat!

Kadang kala terasa berdosa meluahkan rasa penat dan letih tu sebab anak- anak yang keluar ke sekolah dari subuh gelap- gelap sampai lah ke lewat petang baru pulang tak kata pun penat.. TAPI, memang LM rasa sangat penat😥

Mungkin tidur lewat malam sediakan kelengkapan untuk buat bekalan anak2 ditambah pula tak dapat lelap akibat sedikit contractions setiap awal pagi.

Dapat tidur beberapa jam saja sebelum bangun jam 5.15-5.20 pagi.

Dah siap hantar anak2 ke sekolah agama baru lega rasa hati ni. Walau dekat tak sampai hati pula nak biar mereka jalan kaki di dalam panas terik.

Syukur si kecik tu dah terlelap pun. Letih sangat agaknya. Dapatlah ummi lelapkan mata kejap. Letih camni kalau tetiba nak terbersalin memang takda tenaga la nk push:(

www.tips-fb.com

6 comments:

Mila Hilas said...Reply To This Comment

doa lah smoga time nk bersalin nanti masa tu tgh free, ada tenaga hehe

safurara said...Reply To This Comment

hehehe akk ni.jgn mcm tu.akk kena rehat jugak kak.akk tu sarat.take care ye kak.

Diana Rashid said...Reply To This Comment

maisara pun sama..letih betul sekarang ni..jam 10 memang letak2 kepala terus lena la dia..jam 6 dah nak kena bangun..kesian pulak tengok..

Rai OurKizuna said...Reply To This Comment

bila dah mula sekolah semua pun jadi penat.. T_T

huda said...Reply To This Comment

sabarlah...huhu saye kene kerja kuat ni, baru anak sorang dah penat, orang lain lagi dasyat..

tak boleh layan tido je, tak de beras nak makn nanti huhu...

Mummydearie said...Reply To This Comment

Anak dua macam saya pun terasa mengah, LM. Inikan pulak LM. Kira tabik jugalah tu setiap hari rajin je memasak bagai. Kalau saya ni, masak yang mudah-mudah je kalau hari bekerja ni. Tahun baru ni saya lagi rajin memasak, jangan tak tahu! Tak masuk blog je meroyan pasal memasak, malulah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...