Wednesday, January 21, 2015

Tak Stabil Lagi

Salam...

Dah masuk tengah minggu pun tapi masih huru hara lagi ummi anak 4 ni. Walau anak yang besar tiga orang tu dah takda masalah tapi yang kecik ni masik meragam tak kena gaya boleh histeria ummi.

Takat ni masih tabah dan sabar hadapi kerenah dia walau mak aiii geramnya hati ni nak pujuk mandi gi sekolah punyalah azab. Sambil tahan geram duk hembus2 kat dia peluk kuat2.. Grrrr

Hari ni bangun pagi bila dia peluk uik.. Panasnya tangan dia. Bila ayahnya peluk lepas subuh memang sah ayah pun perasan si kecik demam.

Alahai anak... Masih terkejut dengan jadual baru ye? Ayah je bawa adik gi klinik pagi2.. Ummi memang tak larat:(

Pagi ni ummi sempat buat french toast je untuk sarapan abang akak. Mujur skodeng tengok menu mat gebu semalam, dapat juga idea nak masak apa yang ringkas di saat ummi tak larat ni.

Akak dah mula exam sejak isnin untuk darjah 6. Last jumaat ni examnya. Busy dengan tuisyen lagi, tak sampai hati nak suruh sangat itu ini

Tadi dah sms tukang urut.. Tengoklah bila dia free mmg nk minta dia datang urut cepat. Tak larat sangat dah ni😥😥
www.tips-fb.com

2 comments:

Kira Sakura said...Reply To This Comment

sblm bersalin boleh urut kat mana je kak?

Mummydearie said...Reply To This Comment

Itu ada empat anak. Saya yang satu je kena uruskan pergi sekolah pun dah terkangkang kiap dikerjakannya. Hahaha, nampak sangat Mommy yang ni memang pemalas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...