Friday, March 20, 2015

Bila Dalam Pantang

Salam...

Bila dalam pantang ummi busy. Busy nak mengurus baby yang kadangkala jadualnya berubah-rubah.

Busy juga sebab semua benda yang dibuat terkejar- kejar sebab baby bangun menyusu sejam sekali kalau siang memang dia tak tido sangat.

Busy sebab bab memasak ummi yang buat , bibik bantu kupas bawang dan cuci periuk belanga je( maaf ye ummi memang tak mau orang lain sediakan juadah untuk keluarga, pada ummi maid hanya untuk buat kerja lain bkn bab masak)

Ummi kan tak sihat sangat... Memang tak masuk akal la kalau nak fikir ummi boleh gerak keluar masuk rumah gi kedai bagai ke.. So pada yang sesekali duk sms kata nak order tart nenas tu LM diamkan saja lah dulu..tapi bagi yang nak vco dan vit c catalyst boleh sms 0127841046. Nanti LM
Minta encik Z poskan.



Nak ni tepek kotak vco. Brand apa? Brand catalyst. Khasiat vco( minyak kelapa dara) korang boleh google. LM makan yang softgel, ada juga yang cecair. Harga rm39.90 utk 60 biji.

Tart nenas tu walau dah cabut iklan tetap orang sms. Ampun.. Ahkak dalam pantang ye . Takda la dapat nak buat lagi. Lagi pun.. Barang dah naik harga tak mampu lah nak jual harga lama tu. harap maklum.

Bila dalam pantang...ummi cepat sentap. Maybe dah lama tak dapat keluar kot. Pergerakan terbatas nak jalan pun payah terkepit- kepit sebab pakai bengkung( i lum pakai PB lagi..entah mana i letak pun x tau. Memang la jalan macam jepun je pakai bengkung.. Sobsss)

So.. Harap bersabar. Moga memahami ummi dalam pantang tak boleh bw ke blog korang jugak. Kalau order barang tu sah-sah la tak dapat pos hari yang sama.

P/s:Buat kak abby dan lain2 yang duk carik LM.. Tinggalkan saja nmbr di kotak komen , LM x publish la komen tu nnt.. Siannya kak abby carik kita tp kita dah tukar nmbr. Last contact kak abby masa dia nk buat open hse raya. Dua tahun lepas kot...

www.tips-fb.com

3 comments:

Cik Aish said...Reply To This Comment

Selamat Berpantang sis :)

Kira Sakura said...Reply To This Comment

rindu pantang dlu hihihihi

Mummydearie said...Reply To This Comment

Memanglah pergerakan terbatas bila dalam pantang. Tapi takpalah, 44 hari jerk lepas tu merdeka dah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...