Monday, June 15, 2015

Cuaca Juga Mempengaruhi

Salam...

Cuaca...
Panas atau hujan pastinya mempengaruhi kegiatan seharian kita kan?

Macam hari ni tetap mendung sesekali hujan, lepas tu panas kejap hujan semula macam hari semalam jugak. Pendek kata kain semalam tak sempat kering kena jemur hari ni pula.. 

Bila cuaca mendung, mood nak cari bantal pasti melonjak- lonjak. Ekeke.. Sambil layan sinetron, terlelap sampai la dah mula cerita maya. Terlelap lagi last- last entah apa kisah cerita aisyah dan maya pun tak tau. Tau- tau mata dah segar tengok jam dekat pukul 4. Mak aiii kemain syok bantai tido ... (Ye la.. Aku kan takda kerja, baik tergolek tido besar kan badan ye tak?)

Nota kaki: sejak jumaat tulang bisa sangat. Tangan kaki semua sakit. Pergelangan tangan rasa nak angkat baby pun tak larat. Lutut sakit sampai nak bangun duduk pun terasa macam nak tercabut. Apa puncanya? Kurang minum susu ditambah pula baby Ariz kuat menyusu ke? Memang kurang sangat minum susu sejak seminggu ni.. Eh dua minggu ni.. Sobsss
www.tips-fb.com

2 comments:

Kira Sakura said...Reply To This Comment

kira ni kalau dekat opis hujan mencurah lebat kemain mestiiii teringat bantal dengan anak dekat rumah. tido peluk anak alahaiiiiiii

heaven!!!

Mummydearie said...Reply To This Comment

Nikmat layan cerita maya waktu hujan ni. Tapi yalah, selalu aje ada commercial break kalau setakat mak-mak macam kita ni. Sinetron maya semuanya tergantung aje endingnya :)

Musim hujankan LM. Kalau bulan puasa hujan best juga tapi masaklah time balik kerja, jem teruk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...