Monday, July 20, 2015

Home Sweet Home

Assalamualaikum..

Syukur..
12 lebih tengah hari kami dah sampai rumah dengan selamatnya. Plan asal nak balik petang semalam tak kesampaian akibat beberapa sebab.

Sebelum tidur semalam dah pesan berjela kat anak2 syurga ni agar cepat bersiap takmo balik lewat2.

P/s: belum sampai rumah lagi bos besar dah kata walau bagaimana pun rumah sendiri juga yang selesa.. Haaaa tau pun! Ingat kita yang perempuan ni je suka rumah sendiri berbanding duk rumah orang. Kecik ke besar ke mewag ke daif ke tetap rumah kita juga yang best.. Marilah kita berguling2 kat rumah menghabiskan sisa cuti.. Yihaaa

Mood beraya lum datang lagi, balang kuih pun tak tau simpan mana.. Hehehe


www.tips-fb.com

1 comments:

Mummydearie said...Reply To This Comment

It's true indeed! Memang kalau pergi ke mana sekali pun, dapat balik rumah terasa nikmatnya lain macam. Tak kisah rumah kita bukan mahligai mewah macam rumah orang lain :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...