Wednesday, August 12, 2015

Roti Sosej

Salam..

Dah lama tak buat roti. Hari ni konon nak rajin kan diri buat roti tapi.. Keras tangan. Tak lawa kejadiannya.


Apa pun syukur alhamdulillah tetap lembut dan sedap di tekak anak2 syurga ni. 

Dapat juga sedekah sorang dua ketul pada indon yang buat kerja2 pasang tembok kat rumah LM ni. Rezeki.. Bagi-bagi lah sorang sikit.

Ops.. Mood meroti tak padam lagi, petang uli lagi dan buat mini pizza pula

Ni yang belum bakar.. Abaikan loyang comot akibat recycle loyang. Tak banyak loyang katanya..

Mini pizza pun tak letak apa sangat, cuma ayam di dadu, sosej,capsicum,mayo,sos cili dan ditabur mozarella cheese. Renjis2 sket parsley kering. Tu je. 

Rasanya ini sajalah buat bekalan anak2 ke sekolah esok hari. Kalau tak habis la.. Hihi.

P/s: anak2 suka roti macam ni. LM suka roti manis , tepek buttercream atau tabur gula. Sedap cicah air .. Hehe


www.tips-fb.com

5 comments:

ejulz said...Reply To This Comment

simple.. tapi nampak sedap. :)



Tahniah tersenarai.. Terima kasih sudi komen.. :) "Senarai Pengomen Tegar Mac, April, Mei, Jun, dan Julai 2015"

ENA said...Reply To This Comment

Air tgn ibu..n home made roti..itu yg terbaik..dpt jimat lg

ummi aqilah (LM) said...Reply To This Comment

Tq ejulz

ummi aqilah (LM) said...Reply To This Comment

Betul tu.. Dpt jimat:)

Mummydearie said...Reply To This Comment

Yalah, kali pertama datang ke blog LM ni, asyik cerita meroti aje dia... Sekarang lama dah tak dengar LM meroti. Pada pandangan saya, cantik aje roti yang LM buat tu. Nampak menyelerakan betul. Start balik perut lapar ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...