Saturday, September 19, 2015

Cuti Sekolah

Assalamualaikum.. Yeayy cuti sekolah. Rasa teruja sangat cuti sekolah tiba tak juga sebab takda agenda cuti2 malaysia pun . Bos besar takda kata apa-apa lagi maka kita duk diam-diam holiday kat rumah je kot?

Jerebu teruk ni mana je lah dapat pergi? Nak terjah air terjun pun kes kencing tikus sana sini dengan beberapa tempat ditutup .. Hurm..

Hari ni si kakak ada tuisyen sekolah agama.. Lepas kakak pergi tu baru kami pergi mengisi perut cumil kami. Lepas tu baru mengurus kain baju.. Yihaaa cuti panas cantik hari ni. 

Lepas zuhur terus pergi kenduri kahwin dan terus berkejar ke saloon buat rawatan rambut sesi kedua. Tinggal la baby ariz kejap dengan berbekal kan susu yang tak berapa nak banyak tu. huhu. 

Sakit kepala dah seminggu masih tak okey. Kenapa ye sakit kepala? Hari ti telan panadol okey jap lepas tu sakit semula. Jerebu kah penyebabnya?

Kalau dapat cuti-cuti malaysia terus baik kepala ni kot? Ngeeee

Sebenarnya tak best pun holiday time cuti sekolah. Sesak dengan manusia nak beli apa pun mahal, harga hotel pun mahal.. Tapi bila cuti sekolah tak ke mana2 rasa pelik la pulak.. Cam... Tunggu buah tak gugur. Grrr


www.tips-fb.com

3 comments:

Malinda said...Reply To This Comment

akak tak pegi mana2 cuti sekolah kali ni LM ada takde pon mungkin raya haji ni balik kampong pontian sana nun...dah sampai sana wajib la terjah bandar johor kirenye akak cuti2 gak kan....kikiki

ejulz said...Reply To This Comment

semoga cepat sihat..

ejulz said...Reply To This Comment

Selamat berhujung minggu. Jemput singgah k..

Entry terkini:
1. "Tahniah Kumpulan Sutra Dana, Lantai Cilik Musim Ke-3 2015"
2. "Gudluck Sutra Dana - Lantai Cilik Musim Ke-3"
3. "Aperture Squad Artwork"
4. "1st GiveAway by Ciktaman"
5. "Segmen Blogwalking Bersama KisahPondokKecil"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...