Wednesday, September 30, 2015

Pengawasan Setiap Saat

Assalamualaikum


Belum dapat kaki lagi dah melasak.. Kalau dapat kaki camne lah agaknya ummi kena kejar dia?


Haaa yang ni paling best kot? Siap merangkak naik atas tu. goyang-goyang hampir jatuh. Mencabar kan? Syok agaknya, macam aksi bersenam main bola besar pulak.

P/s:perlu diawasi setiap saat. Dah la suka mengutip. Dapat plastik bungkus straw air kotak pun dia kemain hepi duk mengunyah. Hai la anak.. Patutla suka main ceruk sana sini, nak cari 'khazanah' rupanya.
www.tips-fb.com

4 comments:

Malinda Ismail said...Reply To This Comment

Comelnyeeeee...putih plak tu....kikiki....time camni memang renyah sikit dok perati dia je kan :)

ajuya said...Reply To This Comment

sama la dengan anak saya...awal bulan ni masuk 8 bulan. pantang duk diam ada la dlm mulut try test boleh mkn ke dak gamaknya ye.

Kakzakie said...Reply To This Comment

Heee.... ini budak betul-betul buat auntie geram tau..
Bukan main ligat dia ye:)

Mummydearie said...Reply To This Comment

Kalau dah baby rajin mengutip memang kena awasi 24-7 lah nampaknya LM. Takda cara lain. Time dia lena tidurlah baru kita buat kerja lain. Nanti dah dapat kaki lagilah hebat agaknya Baby Ariz explore rumah umminya ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...