Thursday, October 8, 2015

Eh Dah Gemok?

Salam..

Sentap tak kalau orang kata kita gemok? 

Haha tapi ni bukan kes orang kata, sendiri yang kata.

Situasi:
Sedang makan di kedai mamak . Pandang la cermin kat tempat dia hidang lauk. Erk????

Nampak dari sisi belakang badan berketul-ketul lemak !

Terus takda mood nak menyuap. Venci tengoj bonggol lemak tu. benci! Hodoh nya..

Ops jangan sentap! I benci lemak kat badan i je. Bukan badan u atau u. Bukan awak atau awak..

Baby dah 7 bulan wehh. Dah mula solid food. Bila kau nak mulakan misi kurus LM? Bila??( tepuk bahu sendiri)

Berat terkini..58kg. Terbaek!! Dari abis pantang berat statik gitu! Hahhh alasan la anak fully bf kau tak boleh kurus! Alasan semata-mata LM!( cebik kat diri sendirik)


Takmo makan dekat dengan cermin dah lepas ni. Sentap! 

Makan kat dapur takpe.. Wahaha

Berat terkini:58kg
Target:52(berat sebelum mengandung)

Tulang LM ni beso.. Kalau berat 47 macam baru kawen nanti melayang la pulak! Sobss
www.tips-fb.com

4 comments:

Suria Lekatlekit said...Reply To This Comment

kita ni walau balik mkg org kata nampak kurus pun tetap dok nampak diri sendiri gemuk lagi

Malinda Ismail said...Reply To This Comment

Sob....sob....sob....akak paham ape yg ko maksudkan.... T__T

Kakzakie said...Reply To This Comment

Tapi kalau ikut mata kakak LM tak gemuk mana pun
Dari gambar yg masa raya tu. OKlah dah jadi mak-mak size macam tu cantiklah.
Kalau kurus sangat nanti tak kuat nak dukung Baby Ariz yg montel tu.

Mummydearie said...Reply To This Comment

Kalau nak cepat lagi kurus, letak cermin besar kat meja makan di dapur tu, LM. Bukan setakat besar tapi kalau kita tengok diri dalam cermin tetiba jadi melebar. Barulah misi kurus badan lebih berkesan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...