Thursday, October 22, 2015

Garlic Tablet Untuk Mengempiskan Perut

Assalamualaikum...


Garlic Tablet Untuk Mengempiskan Perut. Garlic ni bukan setakat dapat mengempiskan perut, malah ia juga menjadi antibodi kepada diri kita. Malah amat bagus buat ibu yang hamil dan menyusukan. 



Baby selesema ,batuk , berkahak kita biasanya telan bawang putih nak bagi baby cepat sihat kan? Now boleh ambil garlic tablet ni saja . Mudah sangat!

Bayangkan selepas makan garlic ni terus tak sembelit,  'hasil buangan' bercampur lendir.. Perut kempis, nafas dan badan dah tak berbau. Haaa amacam? Pasti makin happy dan bertambah keyakinan badan kan? 

Ops walau ianya garlic tapi lepas telan mulut kita tak berbau bawang putih okey!

Rm38(80 biji)

Bagi yang berminat boleh sms LM-0127841046.


www.tips-fb.com

4 comments:

Kakzakie said...Reply To This Comment

Galic biasanya yg pasti memang boleh kurangkan batuk/selsema dan yg seangkatan tapi boleh kempes perut tu yg best:)

Bunda_nora said...Reply To This Comment

Macam bagus jer produk ni....kalau secara tradisional makan garlic ni pasti berbau satu badan...mulut dan bilik air jugak kan...kalau dah jadi tablet pasti tak berbau dah...bagus tu...

Zie Azi said...Reply To This Comment

biasa pakai Yusmira hot, sm ada garlic.boleh try sbb boleh kpd ibu meyusu..

Mummydearie said...Reply To This Comment

Bila kata boleh kempis perut tu yang terbeliak biji mata ^_^ Saya memang tak makan garlic, walaupun tablet tak rasa garlic saya masih lagi ada rasa seriau di situ. Hahaha! Makanya kenalah buat pilihan yang bijak - nak simpan lemak di perut ke atau nak flat tummy gitu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...