Wednesday, November 11, 2015

Cheese Tart Gebu

Assalamualaikum


Alhamdulillah petang tadi merajinkan diri buat cheese tart untuk family. Kebetulan si kakak dh banyak kali minta, ditambah pula ada orang order dah lama tak buat-buat.. 


Kesian la kat kawan tu terpaksa tunggu lama. Akhirnya siap juga cheese tart gebu ni untuk kawan dan family.

LM buat blueberry dan coklat saja. Tu saja filling yang ada kat rumah

Nota kaki: bila rajin aku lah tokey cheese tart yang paling busy. Bila malas akulah tokey cheese tart pencen. Haha.. Banyak M dari rajin



www.tips-fb.com

5 comments:

uncle gedek said...Reply To This Comment

Maruku tak buat? Mood diwali kan?

:D

Rtp Farra Arisha said...Reply To This Comment

Ehehehe sedapnya cheese tart. Rasanya dah berbulan2 tak menjamah cheese tart. Sedih kan? :D

Malinda said...Reply To This Comment

telan ailio tengok tart coklat ko dik... :p

NK said...Reply To This Comment

Sedapnya Cheese Tart. Favourite sangattttt

Mime MF said...Reply To This Comment

memang favorite tart cheese ni..nyum²

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...