Wednesday, November 18, 2015

Day 4- Singapore.

Assalamualaikum...

Morning semua.
Weee pagi ni lebih awal kami sarapan sebab tak larat berebut, berbaris dan menanti giliran nak membakar roti. Tapi... Tetap hampa memang ramai juga walau keluar awal sikit dari biasa. 

Tamat waktu breakfast pukul 9. Masa kali pertama tu kami turun 8.40 am. Semalam turun 8.15 am.. Ramai gak. Hari ni 8.00 am tetap ramai jugak.. Huhu

Bila sarapan dengan baby memang kena ambik makanan bergilir dengan si lakak sulung. Ummi ambikkan untuk apit dan acha.. Untuk ummi juga.. Memang la lambat prosesnya. Acha dah tujuh tahun memang dah reti ambik sendiri cumanya ummi risau orang terlanggar dia , atau dia tertumpah atau terpecahkan cawan pinggan terus ummi sentap tak selera makan nanti.. Kan? 

Lepas sarapan terus mandikan baby ariz, nak bagi makan pun sure dia takmo sebab dia dah sarapan pisang kat cafe tadi. Sementara si kakak sulung pakaikan dia baju LM dan adik ad pergi cuci baju..

Yeayy dah urus baju rasa lega. Pening oi baju dua bakul. Sobss

Anak-anak ni dah sibuk nak mandi kat kolam. Baru pukul 9 suku kot? Aduh duh ummi nak tido kan baby dan masak ni tau!  Grrr
www.tips-fb.com

5 comments:

Kakzakie said...Reply To This Comment

Mereka semua lebih suka bangun pagi bersiap sebab lepas tu masing-masing ada tujuan lain. Kena ikut rentak kalau tak ketinggalan.

LM said...Reply To This Comment

Tu lah sbb mat mat saleh tu keje.. Kita ni klu lmbt bekpes nnt dh celar smua. Bila awal sesak la pulak kak

Travelog Sunyi said...Reply To This Comment

lame ke kat sne kak??

Yana Libra said...Reply To This Comment

besar dah anak-anak ye :)

Kira Sakura said...Reply To This Comment

kena turun pkul 7 mcm tu kot kak. time tu orang muda tak bgun tido lagi. kami pun selalu trun awal2 klu bekpes kt hotel ni. time2 awal mmg tak ramai org. boleh lenggang kangkung ambik makanan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...