Monday, November 9, 2015

Lamanya Cuti Sekolah Sempena Deepavali

Salam..

Lamanya cuti sekolah. Jumaat depan baru naik cuti. Amboi ramai sangat ke cikgu dan murid india kat sekolah anak2 ku? Patutlah kemain lagi ganti sekolah tiap sabtu hari tu. 

Cuti panjang takda plan apa pun. Petang tetap ada sekolah agama. Bak kata suami "orang gi krabi cuti deepavali ni" cisss nyampah dengar ayat tu. saja la tu buat hatiku duk fikir bilalah nk gi krabi lagi. 

Nampaknya jumaat ni last day anak-anak ke sekolah sebelum mereka cuti panjang. Rezeki dorang la cuti awal tahun ni atas sebab tertentu.Moga perancangan kami berjalan lancar ... Amin. 


www.tips-fb.com

4 comments:

Kira Sakura said...Reply To This Comment

dorg bagi peluang parents cuti lama2 dgn anak2 kot. hihihihi

:p

Rai OurKizuna said...Reply To This Comment

haah kan.. panjang cutinya.. tapi yg tadika anak pompuan saya tak pulak cuti panjang.. sehari je...sbb takde india kot.. hehehe

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Ppd yg paksa setiap sekolah cuti..sek kami klu blh nk cuti smpi rabu je..tp xblh..kena pksa smpi khamis..dhla byk keje..huhu

Malinda Ismail said...Reply To This Comment

Tempat akak pon cuti 4 hari...cik boss cuti sehari je dan kak long nama je cuti tapi hari2 pon ada kelas...akak pulak cuti sepanjangbtahun gituuu...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...