Tuesday, November 17, 2015

Mendobi Di Darby Park Suites Singapore

Assalamualaikum..

Cuti panjang, anak pun ramai maka WAJIB lah mendobi kalau tak memang kena bawa satu almari pakaian ke sini. 

Syukur.. Kat sini boleh mendobi sendiri tak perlu nak hantar laundry yang mampu membotakkan kepala nak kena bayar tiap helai. 


Ni coin yang perlu di tukar terlebih dahulu. Harga satu coin ni 5 dolar.. Dekat2 rm15 lah maksudnya. 

Sekali putar cuma guna satu coin saja. 


Sabun pun disediakan di situ. Sebelah kanan tu mesin basuh.. Sebelah kiri tu pengering..

Sama harga, untuk mencuci pun satu coin untuk pengering pun satu coin. 

Untuk kami yang ramai ni berbaloi-baloi la.... 

Eh eh baru sedar boring pula duduk rumah kecik sampai tak tau nak buat apa. Dua bilik je.. Dapur pun kat hall. Sambil masak boleh intai tv.. Hihi. 

Menu hari ni cuma sup ayam dan sayur campur. 


www.tips-fb.com

7 comments:

Diana Rashid said...Reply To This Comment

sempat lagi tu memasak..jalan2 kemana dah tu??

cik hani said...Reply To This Comment

Kalau takde tempat jemur memang saya pun ke self service dobi.

Dari zaman belajar lagi.. time belajar rm2 sahaja satu mesin. Tapi xde dryer la

Malinda Ismail said...Reply To This Comment

Nasib ada pengering jadi tak payah susah menyidai...sekali cuci 30 hengget la kirenye... T_T

LM said...Reply To This Comment

Haha ronda dkt2 hotel ke ayah training ptg baru blk. Tgu hujung mgu la br jln kot

LM said...Reply To This Comment

Tu lah takda tempat nk jemur. Jenuh jugak:(

LM said...Reply To This Comment

Mesin tu asing2.. So saya cuci tgn hantar kering je. Aci tak? Ahaha jgn gelak kak.. Sy bawa sabun fab buku siap2.. Kikiki

Kira Sakura said...Reply To This Comment

sekali basuh RM30 gulpppppp tapi kalau sekali berlambak berbaloi la kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...