Thursday, November 5, 2015

Mineral Coffee

Assalamualaikum...

Sempat sarapan ini saja hari ni.. 

Busy sikit.. Baby selsema asik nak berpegang je tak boleh tinggal. Alas perut dengan kopi garam buluh ni..

Baik untuk detox, baik untuk rendahkan bacaan gula, tekanan darah tinggi.. 

Alhamdulillah..berat hari ni dah turun la sikit ke angka 56kg untuk tinggi 158cm. Sebelum ni 58 kg statik je .. Huhu

Nota kaki: apa menu lunch kalian hari ni?
www.tips-fb.com

4 comments:

Malinda said...Reply To This Comment

alamak stok mineral kopi akak ni pon dah lama abis blom sempat nak pi beli

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...Reply To This Comment

Akak suka bau aroma kopi ni ML..
Tapi akak tak boleh minum ..
Nanti sakit kepala..
Banyak khasiat juga Kopi Garam Buloh ni ye..
Semoga berjaya dgn diet tu :)

NK said...Reply To This Comment

Hai.. Kita tak lunch lagi hari ni. Sebab tengah on diet. Just ambik heavy breakfast saja and skip lunch. Mineral coffee ni memang ada jual dekat kedai - kedai toko jamu ke atau kena dapatkan melalui agent?

Kira Sakura said...Reply To This Comment

kak ayu pun minum kopi ni kan kak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...