Monday, November 16, 2015

Selamat Pagi Singapore

Assalamualaikum..

Pagi yang dingin..

Incek suami pukul 7.15 dah gerak pergi. LM leka lagi urus itu ini duk selongkar bekalan makanan nak buat bubur baby ariz sementara anak-anak besar mandi. 

Tup tup bila anak dah siap mandi dsn umminya tak mandi-mandi lagi baru perasan waktu breakfast dari 6.30-9.00 am. Kelam kabut mandi dan bersiap.. Haha .. 

Dah biasa kat malaysia breakfast sampai 10.30 tak sangka hotel ni sampai pukul 9.00 je.. Kelam kabut.

Lepas sarapan meronda cari info mana nak mendobi.. Kena tukar token dulu. Satu token 5 dolar. Cucu 5 dolar dan keringkan pun 5 dolar. 

Naik atas sambung masak bubur semula


Mujur ada anak-anak besar.. Baby ariz bagi dorang jaga


Haaa penuh bilik bila masuk mereka berlima.. Tak snap gambar mereka berlima sebab si kakak tak pakai tudung.. Bagi gambar adik je la.


Si acha dan apit dah bising ajak ke swimming pool. Aduhai anak baru pukul 9 lebih .. Huhu


www.tips-fb.com

4 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...Reply To This Comment

Bercuti ke Singapore ke LM
Awal sungguh habis waktu breakfast tu ye..
Kalau dgn anak2 kecik memang kelam kabut dibuatnya..

Rai OurKizuna said...Reply To This Comment

comelnya si budak berdua tu..

Malinda Ismail said...Reply To This Comment

Wah! Dah kat s'pore ke? Best2....akak kalau pi sana senang sebab byk saudara mara...kakak akak pon ada menetap kat sana...kemahen budak comel dua ketul tu sengih....kikiki

Kira Sakura said...Reply To This Comment

aah kan kak. dekat sini bekpes sampai 10.30 takde la kita kelam kabut nak turun cari makan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...