Saturday, November 14, 2015

Semua Baju Sempit

Assalamualaikum..

Bila nak makan angin bab punggah baju tu part paling malas.. 

Walau anak yang besar LM tetap aturkan baju apa yang perlu di bawa supaya tak terkejut 'beruk' lihat mereka pakai baju lusuh nanti.. Anak-anak ni main angkut je apa yang mereka suka

Si abang besar.. Badan naik macam kena pump sejak lepas sunat. Bila disuruh kumpul pakaian katanya takda baju. Rasa nak sekeh pun ada bila dengar ayat 'takda baju tu'

Bila LM sendiri pergi intai baju dalam almari dia .. Hurmm baju yang boleh bawa jalan cuma ada 4 helai saja yang muat. Yang lain ala-ala artis kpop. Maaf la memang ummi ayah dia ni tak suka nak tengok anak pakai baju ketat kat lengan atau sendat kat badan. 

Dah besar pun anak ummi.. Dah 10 tahun. Baju pun dah dekat sama besar dengan baju ummi... 

Eh nak makan angin kena modal beli baju ye? Hai la anak.. Sobsss

Nota kaki: tuan umah cuti seminggu ye.. Jangan pula isnin nanti ada yang tanya ke mana tuan rumah ni? Kecuali.. Internet cun kat sana.. Atau blog boleh buka dari sana. Dulu LM pernah buka blog dari brunei ada lah masalah sikit sbab berlainan negara. Dari thailand takda masalah pula.. Kali ni kalau takda masalah LM update blog  ye.. Kalau tak cuti lah seminggu


www.tips-fb.com

2 comments:

lia ummiirfan said...Reply To This Comment

wahh.. dah besarrr... hihi..

Jom follow saya

Malinda Ismail said...Reply To This Comment

Budak2 kalau lepas sunat memang selalu camtu dik...anak akak pon sama...wah!.nak bercuti ke mana tu ? Miga semua berjalan lancar....jgn lupa amik gambo byk2 ye nanti bole tepek sini....happy holiday dik...ta..ta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...