Wednesday, November 18, 2015

Sentiasa Lapar Anak Beranak

Assalamualaikum...

Sentiasa lapar.. Letih masak dan cuci pinggan je la bila jalan camni. 

24 jam duduk dalam aircond memang lapar memanjang. Ayah balik petang baru boleh keluar.. Kalau tak duk dendiam dalam hotel sebab ummi tak tau jalan kat singapore ni. Sesat barat lagi parah nanti. Paling ngeri tak tau nak carik kedai makan halal. Sobss

Bila sentiasa sejuk baby ariz menyusu tak henti-henti. Padahal makan bubur banyak. Ekeke.. Suka duk berpeluk je kot?


Kopi hazelnut, roti nutella dan kaya.

Bila lapar.. Carik air panas la jawabnya. Isi minyak. Entah betapa round baby ariz menyusu lepas makan tengah hari tadi. Dah tahap gigil2 dah menahan lapar ni. Makan almond segenggam pun tak jadi apa. Huwaaaaa...LAPAR!!




www.tips-fb.com

5 comments:

Diana Rashid said...Reply To This Comment

Budak2 pun dah start cuti sekolah la ye...sana hujan tak?/kalau hujan tak banyk tempat boleh jalan..sempat la awak balik kampung nanti ye?

LM said...Reply To This Comment

Ponteng smgu la maksudnya diana... Haha. Ye lah si ayah training tarikh tu mana blh tarik atau undur. Tu pun tgk dah exam terus booking hotel bagai dan buat pasport baby. Tak pernah jejak kaki ke sini tu yg teruja sgt nk dtg..

Ayah abis training br blh jln2 . Ni jd penunggu hotel je la . Nnt blk singgah kg dulu br lah sambung cuti kat umah pulak. Huhu

Travelog Sunyi said...Reply To This Comment

bestnye kak...jalan2 kota singa..hihi

Yana Libra said...Reply To This Comment

ada di singapura ye?

seronoknya :)

orang yg bf mmg sentiasa lapar kan ? :)

Kira Sakura said...Reply To This Comment

kena bagi baby ariz pakai baju tebal2 kot tu. takde dia rasa lapar sejuk sentiasa. ummi pun takde la gigil2 lagi hihihihii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...