Sunday, November 8, 2015

SEQ Beauty -BB Cream

Assalamualaikum

Weeee... Kali nak nak share kat korang pasal BB cream yang best. 

Bb cream apa?
SEQ beauty.. 

Kenapa best?
Sebab dia ni tak berminyak tau. Kalau pakai lepas tu kita berpeluh-peluh, memang muka tak nampak berkilat macam boleh goreng telur kat muka tu.. 

Haaa bagi kulit muka yang bermasalah dan sedikit kering macam LM ni memang sesuai sangat lah. 

Kulit tak berapa nak sekata warnanya, jerawat..eyebag..jeragat.. Huhu.

Guna bb cream SEQ beauty ni rasa ringan je. Tak tebal sampai rasa berat kulit muka kita.


Tara... Dah siap. Bagi yang tak suka make up tebal memang sesuai sangat lah. Cuma sapu bb cream, sapu lip glost dah boleh keluar..tak nampak dah muka kusam kan..

Beli kat mana?

kalau nak beli contact #0122052091 (zaimah) atau secretofviruspadu.shoppy.my

Mahal ke?
Cuma rm55+postage


Jangan tak cuba.. Pasti tak menyesal cuba bb cream ni. 


www.tips-fb.com

1 comments:

Kira Sakura said...Reply To This Comment

wahhhh nampak ketara bezanya kan kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...