Friday, January 8, 2016

Dia Mengerti

Assalamualaikum


Sedapnya budak kecik ni tidur. Nyenyak sangat. 

Pagi ni, sama macam semalam. Ayah yang tak over kerja ummi kat dapur awal pagi. Ummi masih tak mampu sediakan bekal dan sarapan anak-anak, masih tak sihat.

Tapi..
Baby ariz elok je tidur. Macam biasa, macam selalu... Mungkin dia mengerti time ni dia perlu tidur sebab ummi nak sediakan bekal abang dan kakak. Kalau dia bangun memang huru hara jadinya. 

Biasanya paling akhir dia akan bangun menyusu 5 pagi sebelum LM bangun siapkan makanan dan kelengkapan anak2 lain. 


www.tips-fb.com

5 comments:

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Alhamdulillah...

Dia mengerti kesibukan umminya. :)

Diya Hanun said...Reply To This Comment

ala..omey2..tengah tidur dia. >.<

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Comelnya gaya Ariz tidur.. baju pun comel...

Get well soon LM.. jaga diri ...makan ubat ya

Yana Libra said...Reply To This Comment

bagus diaa :)

Mummydearie said...Reply To This Comment

Sekarang ni baby dah 'panjang akal' sikit dan dah faham kot rutin uminya. Nasib baik baby tak buat perangai. Umi awak ni memang kerjanya tak berhenti siang malam. Kesian kat umi. Nanti-nanti tidur malam pura-puralah terpeluk umi ya, baby ^_^ Mesti dia tersenyum dalam tidur!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...