Friday, January 8, 2016

Kasut Power- Terima Kasih Zalora

Assalamualaikum


Alhamdulillah beberapa hari lepas dapat job dari Zalora. Kebetulan terus buat keesokan harinya, dan dapat baucer yang dijanjikan pada hari yang sama. 

Disebabkan dah tau cara nak tebus baucer zalora.. Maka LM terus tebus. dulu tak reti, peram saja kod yang zalora bagi tu buat pekasam.Ingat lagi kasut boots zalora yang LM tunjuk hari tu? Lum pakai lagi.. 

Kali ni tak tau nak tebus ambik apa, maka LM ambik kasut POWER saja untuk adik ad pakai. 




Saiz 6.. Hihi. Boleh la untuk budak 10 tahun .. Anak orang biasa-biasa saja tak biasa pakai kasut mahal pun adik ad ni.

Walau harganya lebih rendah dari nilai yang zalora bagi, LM okey je. Malas nak belek gambar satu persatu. Asik takda saiz je. Huhu.

Berbahagi rezeki. Bukan bayar pun.. Free kan? Maka kali ni agih untuk anak bujang pula. Lain kali boleh ambik jam tangan ke.. Atau bag ke... 

Terima kasih daun keladi Zalora Malaysia.  Alhamdulillah..
www.tips-fb.com

8 comments:

Mummydearie said...Reply To This Comment

Oh, ada dapat job dari Zalora rupanya ^_^ Tahniahlah, LM. Rezeki untuk Adik Ad dapatlah kasut baru. Eh, Adik Ad sebaya anak saya Bubbly Abang rupanya ya!

Saya ni dah tua kot asyik lupa aje pernah baca atau tidak tentang umur Adik Ad ni tapi baru kali ni saya tahu yang dia sebaya Bubbly Abang rupanya!

LM said...Reply To This Comment

Tu la baru belajar tebus la ni Md. macam la meletop kalau salah masuk kod kan?

Haah sebaya . Thn ni darjah lima kan?

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Mak dapat sekali je job dari Zalora, pastu takde lagi dah...

Tak berkenan diaorang dengan mak punya penulisan kot. :)

cikel said...Reply To This Comment

Salam..mcm mne kakLM tebus baucer zalora tu? Sy aritu ada beli buku..then dpt baucer zalora..tp x tahu nk buat cam ne..

LM said...Reply To This Comment

Wsalam.. Lepas kita pilih barang ada satu ruang utk masukkan code kat ruang sebelah tepi. Masuk kan je kat situ.

LM said...Reply To This Comment

Pasni mesti ada mak. Rezeki tak ke mana. Blog saya biasa2 je ni pun dia sudi bg.

Pas sy tebus hari tu tak lama tundpt yg ni pula. Rezeki thn baru kot

Malinda said...Reply To This Comment

rezeki dapat kasut baru lagi...alhamdulillah kali ni beli utk anak pulak ye...gitu la yg sebagos2 nye dik rezeki ada sama2 di kongsi...^_^

cik tom said...Reply To This Comment

nmpk cantik jgk design kast sukan ni..ade color oren...alhamdulillah rezeki...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...